2 Jul 2012

Mata Panda




Puteri yakin, pagi esok ramai yang akan bermata panda sebab menonton final Euro. Lepas game tu ada yang akan happy dan ada juga yang akan sedih.

Buat yang bakal bergumbira nanti, tahniah sebab team korang menang. Yang bakal berduka pula, takpelah dah adat permainan kan..nak wat cmna. Takmo cedey cedey yer.

Puteri sangat sedih sebab tak dapat menonton full game. Kena tidur awal sebab pagi nanti nak bawa papa gi cuci luka kat hospital. Kang kalau tengok full game, mau puteri lena kat hospital sambil tunggu papa..

Jadi kepada sesiapa yang bermata panda nanti, jangan lupa letak uncang teh kat mata, hirisan timun pun boleh tau.


p/s senyum sorang-sorang



10 ulasan:

caliph shuriken berkata...

kung fu panda laa pagi nti, erkk...

kaishin berkata...

erm tak sempat nak tengok pun..sibuk, tengok keputusan esok je lah hehehe

~~oOpEt~~ berkata...

haha.. mata panda comel la :D

noornazuha berkata...

tak tengok pun..hehehe sbb mmg x larat nk g keja kalo tgk.....lgpun team yg g final pun dedua x minat..hehehe

Ayie Abas berkata...

ayie tgok sampai habis perlawanan..

dah agak itali akan kena belasah dgn sepanyol...hehe

puteri kasih berkata...

@Caliph : spain panda ..hehehe

puteri kasih berkata...

@Kaishin : sibuk di awal pagi eh? wat ape tu? :P

puteri kasih berkata...

@oopet : comel untuk panda je...utk org tak..hehehe

puteri kasih berkata...

@noornazuha : ha ah nanti tido kat tempat keje pula kan..hehe

puteri kasih berkata...

@Ayie : mata panda tak?