4 Jul 2012

Lihatlah Aksi Kecomelan Ku

hello korang semua,

sila jangan jeles dengan kecomelan ku..hehehe



Rutin terbaru puteri setiap hari adalah menyakat si baby kecik ni. Namanya Mitten.

Puteri suka bila dia posing cam ni. Suka tengok perut kembung dia yang pink...hehehe. Anyway Mitten masih tidak boleh berjalan mahupun berdiri. Hanya mampu buat gaya renang dalam kotak yang puteri sediakan untuknya itu. Eh actually bukan kotak tapi baldi besar yang beralaskan kain.




15 ulasan:

Ayie Abas berkata...

memang comel mitten tu...puteri...hehe3

anak kucen ayie lagi bulat perut nya...puteri....dah boleh berjln tapi belum mkn lagi...masih menyusu mak dia...

~~oOpEt~~ berkata...

waa.. mitten sgt comel :D

noornazuha berkata...

tengah cari kucing gak ni....puteri tau sapa ada nk jual kucing Baka British Short Hair tak?nak beli laaa

anie berkata...

comelnya

kaishin berkata...

ololo comelnya..geletek perut mitten hehe :D

puteri kasih berkata...

@Ayie : mitten memang comel..selagi belum tumbuh gigi, anak kucing tak boleh makan

puteri kasih berkata...

oopet : ha ah memang comel :)

puteri kasih berkata...

noornazuha : puteri tak tahu...tapi rasanya boleh bertanya kat tempat menjual haiwan peliharaan :)

puteri kasih berkata...

Anie : :) comel kan

puteri kasih berkata...

kaishin : comel kan...aip jangan geletek...mitten geli nanti :P

~~oOpEt~~ berkata...

bila tgok kucen pu3, teringat si gemuk y tgah gila kucen betina.. musim mengawan kot :D

Michelle Hopell berkata...

comelnye .. kucing michelle all white. hee.. btw michelle follow sini :) hit back xD

sHiMi sHinHae~ berkata...

haishh ,sy jeles akan kecomelan kamu ! >_< hehe

caliph shuriken berkata...

kecik2 comei laa, hukk..

kt blkg umah sy ada 4 ekor ank kucin baru lahir, btambah besar family kucin2 tu ^^

aisya berkata...

geram nk gigit perut dia. hehe