5 Jul 2012

BE Oh BE



Korang pernah dapat BE? Ala yang Buffered Earning dari Nuffnang tu. 

Puteri dah setahun lebih bersama nuffnang tapi tak pernah sekali pun merasa BE...hukkk. 

Puteri dah pernah hantar tiket, dah update blog manager..kiranya semua yang wajib dilakukan untuk mendapat BE, puteri dah lakukan tapi masih dah dapat merasa BE. Rasanya sebab apa eh? 

Tapi walaupun tak dapat BE, puteri masih bersyukur sebab income Nuffnang setiap minggu bergerak. Kiranya ada lah rezeki juga kan


p/s nak BE

15 ulasan:

Ayie Abas berkata...

kalau pasal BE atau nuffnang...ayie lagi laa x pernah merasa...walau dah lebih setahun ada blog dan letak iklan tu...hehehe

tapi x apa...entry tetap ada...selagi lappy masih berfungsi..weehuuuu...

kaishin berkata...

tak pernah dapat BE juga..biar je la hehehe

Trah Zain berkata...

sy pn xdpt be lg, baru sebulan je sy berblog dgn blog baru..tgh usaha,,hehe

sedutzone berkata...

BE xpenah la dapat, tapi setiap kali jmpa member2 Kelantan, banyak kali la dapat BE.. be, gi mana be?? hahahah... be, tok kijo ka?? hahahahah

~~oOpEt~~ berkata...

xpernah dpt BE tp ttp enjoy earning mingguan walaupun xbnyk :D

thomas berkata...

kamu Glitterati member ke?

puteri kasih berkata...

@Ayie : puteri pon belum merasa lagi

puteri kasih berkata...

@Kaishin : sama eh kita ni :P

puteri kasih berkata...

@Tirah Zain : kita usaha sama-sama...jom..hehe

puteri kasih berkata...

@Sedutzone : ok la tu..kira be gak kan..hehe

puteri kasih berkata...

@Oopet : earning mingguan tetap bergerak kan..hehe

puteri kasih berkata...

@Thomas : yer bro..saya memang ada status gliterati

caliph shuriken berkata...

ingt slama ni dpt byk BE, huh...

aisya berkata...

sis.. kite same la.. dah setahun lebih kot.. tp xpenah dpt BE.. huhu.. belom rezeki lg kot..

Cikgu Az berkata...

sy rasa la kan be ni mudah melekat pd blog bukan personal..blog personal sy dh 2 tahun xpnah lekat be tpi blog yg bukan personal tu bru brapa bulan dftr terus lekat be hehehe rezki tu alhmdllh