24 Jun 2012

Cayang Diorang

Dua hari lepas, balik dari ziarah ayah, puteri ke laman untuk melayan 'anak-anak'. Dulu selalu je spend time dengan diorang tapi sekarang masa bersama diorang agak terhad. Nasib baik diorang tak merajuk..hehe

Kebetulan masa tengah layan diorang tu, puteri bawa baby Ace bersama sebab tengah twit twit. Sempat je multitasking kan..hehe. So sempat la juga snap picture diorang dalam gaya berbeza. Time tu ada 3 anak je kat rumah, yang lain semua dah gi jalan-jalan cari makan.

Waggly selalu tak suka pandang kamera. Duduk pun seksi semacam je...hehehe

Ni Lilo..saje je nak jelir lidah. Memang notie

Girl tengah lena diulit mimpi..gaya macam tengah peluk bantal bucuk je kan..









12 ulasan:

kaishin berkata...

owh diorang la yg jadi peneman hari tu ye..girl rindu bantal bucuk dia tu kot :P

azie namico berkata...

macam-macam gaya ader , bersantai lah tu...merehatkan minda..keke

StuntWomanWho :) berkata...

comel :)

caliph shuriken berkata...

kiut pics ^^

mama annezz berkata...

comelnya.. mama pun suka kucing.. tp sayangnya mama asthma.. teringat "atai", kucing mama masa kekanak dulu..

Ayie Abas berkata...

....kucen2 puteri memang awesome...tapi kucen kat rumah ayie lagi awesome....kekekeke... :D

puteri kasih berkata...

@Kaishin : ha ah diorang bertiga la..hehe. Girl tak pernah ada bantal bucuk pun :P

puteri kasih berkata...

@Azie : gaya tersendiri yang selalunya mencuit hati..hehehe

puteri kasih berkata...

@Stuntwomanwho : tq :)

puteri kasih berkata...

@Caliph : arigatou :)

puteri kasih berkata...

@Mama Annezz : oh yer ke mama. Camtu mama takleh bela kucing. Kena jaga kesihatan mama tau :)

puteri kasih berkata...

@Ayie : semua kucing pun awesome