14 Mei 2012

Dah Ada Pendapatan Dari Nuffnang



Pagi tadi check nuffnang, setiap hari isnin memang wajib check, nak tengok banyak mana yang masyuk...hikkk

Selalunya sumber pendapatan kat nuffnang tu datangnya dari blog puterikasih.com je tapi pagi tadi bila puteri check, wah nampaknya blog kedua puteri ini pun dah mula membuahkan hasil..

Walaupun tak sebanyak blog puterikasih.com namun tetap ada juga rezekinya.

Thank you Nuffnang. Bila nak bagi puteri merasa BE ni...hukkkk

p/s Trafik sebulan di blog kedua masih tidak cukup untuk menandingi trafik sehari di blog puterikasih.com..huhu

17 ulasan:

Bulan Syurga Firdausi berkata...

untung la :)

POSH76 berkata...

keep blogging......

Ira Nira berkata...

wah bezlaa....nti bleh la blnja erk hehe =)

Sally Yatiey berkata...

Best2 ^_^ hehe.

thomas berkata...

tak lama lagi dapatlah BE tu

caliph shuriken berkata...

maju sdah blog ni ^^

kaishin berkata...

waa dah masyuk..tahniah2 :D

FARHAN berkata...

farhan bru 3 hri daftar nuffnang.. hikk ;P

puteri kasih berkata...

@Bulan Syurga : rezeki :)

puteri kasih berkata...

@Posh : thank u :)

puteri kasih berkata...

@Ira Nira...leh je :)

puteri kasih berkata...

@Sally : memang best..hehe

puteri kasih berkata...

@Thomas : bro, saya dah lama tunggu dah ni :(

puteri kasih berkata...

@Caliph : rasanya macam belum lagi..hikkk

puteri kasih berkata...

@Kaishin : terima kasih :)

puteri kasih berkata...

@Farhan : takpe....tak lama lagi masyuk la tu :)

Ayie Abas berkata...

puteri memang layak dpt hasil dari blog sbb rajin update entry tiap2 hari...kadang sampai 4 entry sehari... :)