25 Okt 2012

Pain And Gain




Its here again. I thought ianya takkan kembali.I don't really know what it it? Tapi its painful.

Anyway I'm thankful, walaupun terasa sakit, tapi kata orang bila kita merasai kesakitan dalam keredhaan, dosa-dosa kecil diampunkan. Correct me if I'm wrong.

I try to ignore the pain dan focus on something that sepatutnya disiapkan berbulan-bulan dulu. Tertangguh bersebab. Finally setelah mengorbankan banyak masa untuk menyiapkannya, its going to be completed real soon..

And if God wills, and everything goes well, my childhood dream akan tercapai jua akhirnya. I'm crossing my fingers.

Both my blogs seakan terabai sedikit sebanyak this past few weeks. Especially this blog la kan. Sekurang-kurangnya my dot com ada juga new entry everyday.

However, Nuffnang and Celcom are so kind untuk menghadiahkan CPUV (BE) for my dot com blog. Agaknya bila pula Nuffnang nak hadiahkan BE untuk blog ni pula eh? *tamak* hehe

p/s moga dipermudahkan semuanya yang ku impikan ^_^



4 ulasan:

Ayie Abas berkata...

cantik pic entry tu...makin pandai puteri menarik mata pembaca...hehehe

betul3 ayie setuju dgn kata2 puteri dlm entry di atas...

wlu x dpt BE janji blog ni tetap ada nuff masuk kan?

azie namico berkata...

what your painful puteri ?Allah is there for you, don't miss up form HER..

hope enjoy your dream soon yea !

puteri kasih berkata...

puteri suka pic tu sebab warna pink nya..hehe

blog ni tak aktif macam blog utama :(

puteri kasih berkata...

hope all our dreams come true :)