20 Okt 2012

Busy As A Bee



The past two weeks, I have been busy busy busy like a bee. Kenapa eh pepatah English kaitkan kesibukkan ngan lebah? Have you ever thought about it?

Time tengah busy pun puteri nak peningkan kepala fikirkan macam-macam. Anyway I am just curious. Maybe sebab bee selalu rajin buat honey kot..kan.

It has been a long time since I have written anything here. About 10 days ada la kot. Tak lah lama mana pun kan.. But the truth is bukan hanya tak menaip kat sini, tapi lama juga tak login blog sendiri.

Anyway kepada sesiapa yang singgah dan klik nuff kat sini selalu, thank you so much. Even tak ada entri baru tapi nuff tetap juga ada income...I likeeee.

Yesterday I have already cashout nuff for the second time. Yeay dalam tempoh kurang dari  4 bulan already twice dah cash out. If its always like this..tak lama lagi bolehlah jadi full time blogger kan. *berangan sudah*


Bees Love Honey
Flowers Love Dew
Daddy Love Mummy

And I Love ...... <3


p/s dah jadi entri dwibahasa plak..hehe

8 ulasan:

Ayie Abas berkata...

tahniah...tahniah...memang berbaloi jadi blogger yg komited mcm puteri... :)

puteri kasih berkata...

tak komited mana pun..hehe

Niswatus Solikah Samik berkata...

wah! best nye dah cash out 2 kali! hehe.. tahniah ye! :)

Razif berkata...

2 kali dh kira ok tu ...

hainom OKje berkata...

Ye ke puteri.... murah rezeki tu.....
and ... I love my hubby.....he...he...

puteri kasih berkata...

terima kasih :) best la juga...hehe

puteri kasih berkata...

rezeki kan :)

puteri kasih berkata...

syukur rezeki dimurahkan :)

untungnya orang yang dah kahwin..leh love love..hehe