30 Jun 2012

Someone New

Awal pagi semalam kecoh kat laman rumah puteri. Seperti biasa mama kena keluar ke laman untuk settlekan masalah 'anak-anak'. Ingatkan gaduh sebab apa, rupanya Si Girl bawa balik baby baru.



Tapi kan rasanya itu bukan anak Girl, sebab Girl dah beranak lebih dua bulan yang lalu. Baby yang girl bawa balik ni macam masih kecil lagi. Rasanya belum sebulan pun sebab masih belum boleh berdiri.



Mungkinkah ini anak Lilo yang hilang?

Macam nak tendang bola je..mentang-mentang demam Euro kan..hikk



p/s makin banyak la stok mamam yang nak kena beli pasni..hukkk




22 ulasan:

kaishin berkata...

comelnya..mungkin anak lilo kot :D

jann sinuja berkata...

wahhh bby kucing comel..tp kite xbrani pegang kucing =.=

! tulisan buruk ! berkata...

comelnye kucing.. tapikan, nak pulak kan ibu kucing tu susukan anak lain..

fyna berkata...

comel ok anak kucen tue ^^;

sedutzone berkata...

hahahah... kucing pon ade anak angkat... ahakz...

caliph shuriken berkata...

mungkin jgak, sbb dulu kucin sy pnah bawa kjap ank kucin lain utk temankan ank kucin satu lagi kt tempat lain.. bila tiba satu masa, kucin ni hntar balik ank kucin yg dipinjam tu, huh...

Ayie Abas berkata...

kat rumah ayie ada 2 ekor anak kucen..gemuk sgt...bulat bdn dia... :D

puteri kasih berkata...

@Kaishin : comel cam saya kan :P

puteri kasih berkata...

@Jann : eh nape lak?

puteri kasih berkata...

@tulisan buruk : kucing pun dah pandai ambil anak angkat..hehehe

puteri kasih berkata...

@fyna : ha ah memang comel kan :)

puteri kasih berkata...

@sedutzone : kucing pun dah advance..hehehe

puteri kasih berkata...

@caliph : wah pandai pula kucing tu main pinjam2 eh ..hikkk

puteri kasih berkata...

@Ayie : apa nama diorang?

Liyana Z berkata...

The baby is so cute!!

Tanpa Nama berkata...

buy tramadol tramadol hcl coupons - best site buy tramadol

Tanpa Nama berkata...

buy klonopin klonopin dosage dystonia - klonopin withdrawal 2010

Tanpa Nama berkata...

ambien for sale cheapest place buy ambien - xanax ambien sleep

Tanpa Nama berkata...

buy tramadol online no prescription can you buy tramadol online - is it legal to buy tramadol online uk

Tanpa Nama berkata...

buy lorazepam ativan dosage equal to xanax - 0.5 mg ativan and alcohol

Tanpa Nama berkata...

cheap carisoprodol buy soma usa - soma muscle relaxer buy

Tanpa Nama berkata...

buy tramadol tramadol for dogs buy - cheap generic tramadol