28 Jun 2012

Sepanjang Hidupku



For the rest of my life you will be the only one for me..


Sila abaikan kejiwangan ku di awal pagi....hikk

Sebenarnya puteri sukakan lirik lagu 'sepanjang hidup' iaitu lagu 'for the rest of my life' yang telah di translate kan. Jom hayati



Aku bersyukur kau di sini, kasih
Di kalbuku, mengiringi
Dan padamu
Ingin kusampaikan
Kau cahaya hati
Dulu kupalingkan diri dari cinta
Hingga kau hadir ubah segalanya
Oooo
Inilah janjiku kepadamu

Chorus:
Sepanjang hidup
Bersamamu
Kesetiaanku tulus untukmu
Hingga akhir waktu
Kaulah cintaku, cintaku

Sepanjang hidup
Seiring waktu
Aku bersyukur atas hadirmu
Kini dan s'lamanya
Aku milikmu

Yakini hatiku
Kau anugerah sang Maha Rahim
Semoga Allah berkati kita
Kekasih, penguat jiwa
Kuberdoa, kau dan aku di Jannah
Kutemukan kekuatanku di sisimu
Kau hadir sempurnakan s'luruh hidupku
Oooo
Inilah janjiku kepadamu

*Repeat Chorus
Yakini hatiku
Bersamamu, kusadari inilah cinta
Tiada ragu,
Dengarkanlah kidung cintaku yang abadi






6 ulasan:

Ayie Abas berkata...

lagu yg agak dah lama...puteri.

tapi lirik nya memang mendalam..sbb tu puteri suka sgt...ditambah lagi dgn rentak lagunya yg menusuk ke jiwa.... :D

kaishin berkata...

saya selalu dengar lagu ni..dalam hp hehe :D

caliph shuriken berkata...

dh lama x dgr lagu ni...

puteri kasih berkata...

@Ayie : puteri memang suka lagu yang liriknya menusuk jiwa :)

puteri kasih berkata...

@kaihsin : oh ye ke...best kan lagu ni :)

puteri kasih berkata...

@Caliph : takpe sekarang dah leh dengar :)