10 Mei 2012

Mr Bean Baca Blog Puteri Ke?

Korang mesti pelik dengan tajuk entri puteri ni kan. Meh puteri share story ni dengan korang.

Semalam di blog puterikasih dot com, puteri ada menulis entri mengenai Mr Bean yang berlakon sebuah filem indonesia yang bertajuk MR BEAN KESURUPAN DP dan beliau membawakan watak pocong. Lawak gak tengok Mr Bean memakai kostum pocong.

Tiba-tiba malam tadi sedang puteri duk check inbox email, ternampak ada email yang memberitahu twitter puteri dah ada follower baru.



Bila view e-mail tu, nama follower twitter terbaru puteri bernama MR.Bean (Rowan Atkinson). Tak sangka pula lepas tulis tentang dia, dia terus terbuka hati nak follow puteri eh. Ni mesti sebab nak promo free yer...hahahahaha



Alahai siapalah yang menyamar sebagai Mr Bear tu dan rajin bebenar nak follow twitter puteri ni.

p/s Agaknya kalau puteri tulis tentang Fahrin Ahmad, lepas tu dia akan follow twitter puteri tak? hikkk

10 ulasan:

Cik Semut... berkata...

hahaha..untungla..mr bean follow twitter dye...;p

caliph shuriken berkata...

x lama lagi awk bole dok seberang laa yer, hukk...

Ayie Abas berkata...

haha3...yg follow twitter puteri rowan akinson laa bukan mr.bean..hehe3

Koding berkata...

Hebat...
Mr Bean jadi follower...
Jemput dia jadi follower blog anda juga...

kaishin berkata...

wah mr bean follow tu..tahniah :D

oo minat fahrin ahmad ye ;)

puteri kasih berkata...

@cik semut : mr bean tak asli tu...haha

puteri kasih berkata...

@caliph : saya takmo duduk seberang :P

puteri kasih berkata...

@ayie : aip sama la tu :P

puteri kasih berkata...

@Koding : nanti berseri blog saya kan..hikk

puteri kasih berkata...

@Kaishin : mr bean menyamar je tu..hikkk

p/s ha ah memang minat FA :)