6 Mei 2012

Bila Teringatkan Kek

Tadi puteri duk surf cari resipi, terjumpa satu laman web ada macam-macam jenis kek. Alahai tiba-tiba je terasa nak makan fruit flan yang ada banyak buah strawberi, kiwi dan aprikot...hukk

Tapi time-time macam ni mana nak gi cari fruit flan kan. Kedai kek pun semua dah tutup. Kenapalah takde kedai kek yang buka 24 jam? hikkk

Rasa macam nak buat je kek untuk esok. Tapi tak dapat la buat fruit flan. Buat kek lain jelah.

Jom layan gambar fruit flan yang yummy...hikk










p/s ada sesiapa yang terliur tak? hikk





10 ulasan:

Che Rosliza Che mat berkata...

kek buah....sedapnya....terliurnya...

caliph shuriken berkata...

ehh, awk.. kedai kek shuriken x pnah off tau, hukk...

azie namico berkata...

tetiba lapa pulak..

puteri kasih berkata...

@Che Rosliza : tulah..sedap kan

puteri kasih berkata...

@Caliph : yer ke awak..lepas ni kena gi kedai shuriken la nampaknya :P

puteri kasih berkata...

@Azie : jom makan kek :)

Koding berkata...

Semua nampak sedap...
Slruppppp...

kaishin berkata...

wah rambang mata tengok kek hihi

puteri kasih berkata...

@Koding : tulah semua sedap kan

puteri kasih berkata...

@Kaishin : tulah...rasa nak je rasa semua kan...hehe