28 Mei 2012

Akhirnya Dapat Juga Menontonnya



Masa filem ini bakal ditayangkan di pawagam beberapa bulan lalu, puteri la antara insan yang paling excited nak gi pawagam untuk menontonnya Sebab bila menyaksikan trailer filem tu macam best je. Tu yang tak sabar nak tengok.

Bila filem tu mula ditayangkan kat pawagam, puteri pula yang sedih, atas alasan apa entah diorang tak tayangkan di seremban...hukkk. Terus terlepas peluang nak tengok di pawagam.

Bila dengar mak sedare nak pulang ke Malaysia, puteri minta tolong dia cari DVD tu kat sana. Sekali lagi puteri kecewa bila dapat tahu DVD tu belum keluar lagi kat sana.

Terasa nak download pula, tapi malas nak tunggu berjam-jam memandangkan sejak kebelakangan ini line macam siput yang dah hampir expire.

Dua hari lepas, puteri keluar gi beli barang, lalu depan kedai CD ternampak pula DVD filem ini dijual. Time tu dah tak fikir dua tiga kali dah...terus masuk kedai dan beli.

Akhirnya DVD dah berada dalam genggaman. Dan tengahari semalam puteri telah berjaya menonton filem itu di ruang tamu rumah...hikk

Nak tahu filem apa yang puteri maksudkan? Tunggu sambungannya nanti :P

p/s sambil tu leh la korang berteka-teki. 



7 ulasan:

StuntWomanWho :) berkata...

HAHA , agak2 filem apa lah yaa ;)

caliph shuriken berkata...

dulu ada satu movie ni x tayang kt seremban.. ntah dh x ingat tajuknya ;p

azie namico berkata...

Citer apa lah yg excited sgt tu ya...

Bulan Syurga Firdausi berkata...

DVD pun x de lg..?download..?hee mmm crte ape la tu ye...mmm ni tgh fikir3..

Ayie Abas berkata...

filem apa saja laa tu sampai kena pesan kat UK....ermmm

filem yg jarang2 di tayangkan kat malaysia ke?

FARHAN berkata...

penuh dgn tnda tya.. hehehe.. xpndai la nk teka.. tggu smbungnnye je la.. ;P

kaishin berkata...

cerita apakah itu cik puteri? jeng jeng jeng :D