11 Mac 2012

Permulaan Yang Baru



Mulai hari ini, puteri dah ada dua buah blog utama iaitu blog puterikasih.com yang bakal berusia hampir setahun, dua bulan lagi dan juga blog terbaru ini yang puteri namakan puterikasih1.

Kenapa puteri perlukan 2 buah blog?

Sejak hampir setahun, segala apa yang puteri hendak coretkan semuanya terluah di blog puterikasih.com. Sehinggakan puteri rasa blog itu seakan sesak dengan pelbagai jenis entri. Rasa berserabut je.

Jadi hari ini puteri nekad untuk membuat sebuah lagi blog untuk luahan yang santai dan personal yang lebih berkaitan dengan diri puteri.

Apa bezanya puterikasih.com dengan puterikasih1?

Untuk blog puterikasih.com, puteri nak tumpukan lebih kepada entri-entri yang berinformasi dan terkini manakala untuk puterikasih1, entri-entri adalah berkaitan pada luahan hati puteri dan lebih berkonsepkan santai.

Puteri harap dengan wujudnya blog baru ini, secara tak langsung ia dapat memberi pilihan kepada pembaca-pembaca setia blog puteri untuk membaca entri-entri yang mereka minati. Dan juga puteri berharap yang korang semua akan terus memberi sokongan pada puteri.

Thank you korang...sayang ketat-ketat <3

21 ulasan:

josrevalution berkata...

pehh..kat sini mesti lebih kiwang kan awak.. :).. kat putrikasih.com mesti layan SEO..huhuhu...

Ayie Abas berkata...

permulaan yg baik puteri...^__^

tapi puteri perlu bersedia..sbb dari pengalaman ayie bila kita punya blog lebih dari satu..selalunya akan ada salah satu blog aakan terabai maksud ayie kurang update entrynya maklum laa kita punya masa2 utk hal lain jugak kan?

apapun ayie sentiasa support dgn apa jua perkembangan terbaru yg puteri lakukan. ^__~

Panglima Muda berkata...

kat mane pun kami jenguk jugak

aisya berkata...

satu je pun xpe sis.. lg senang nk update cerita2 sis ni.. hehe

puteri kasih berkata...

JR : pandai awak teka eh..ha ah puteri nak try main SEO semula..hehehe

puteri kasih berkata...

Ayie Abas: Thanks ayie...ha ah mungkin akan ada yang terabai tapi puteri akan cuba sedaya yang termampu :)

puteri kasih berkata...

Panglima muda : Terima kasih Abang :)

puteri kasih berkata...

Aisya : yang ni blog personal...hehehe

dina kasyah berkata...

sayang kak putri ketat2 juga..hehe! rindu sis!!

puteri kasih berkata...

Dina Kasyah : rindu kat adik sis yang sorang ni gak ^_^

tunz berkata...

wah..ada blog baru..moga sukses!!

puteri kasih berkata...

Tunz : thank you mama ku sayang :)

Paskalis N. Kewuan berkata...

Sahabatku Puteri Kasih...Postingan sangat indah... dan kembali saya menemukanmu

caliph shuriken berkata...

2 blog.. ibarat menjaga baby twin, gambatte ne, hikk...

beckhrooy berkata...

komen sini jugak :)

puteri kasih berkata...

beckhrooy : thanks awak :)

Drakula Comel berkata...

yes..skenye ade satu lg pencabar miera dlm seo..gne blogspot taw tuk men seo..bru syok

puteri kasih berkata...

Paskalis : terima kasih sahabat :)

puteri kasih berkata...

Caliph : baby twin? pengsan..hehehe

puteri kasih berkata...

Drakula comel : blog ni bukan untuk SEO la miera

tnZackJ berkata...

tahniah puteri, syabas...teruskan berblog. moga maju jaya